Εφελκυσμός και θλίψη

Ώστε λοιπόν οι… «Ιππότες της Μέλαινας Δύναμης» δεν ήρθαν για… να φύγουν… ήρθαν για να μείνουν… Το Αρχέγονο ένστικτο της Προδρομικής Άρνησης του Επίπεδου προς όφελος του Απόλυτου, είναι εδώ… κυοφορείται στα νεφρά και κουρνιάζει στα πνευμόνια των ‘αφανών’, των ‘αόρατων’, των εστιγμένων και μοχθηρών Υπηρετών της Σκιάς.

Δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι πως η Αριστερή Ατραπός είναι φορέας και αγωγός τρομακτικής δύναμης και περισσότερο καταγωγός στον Άδη. Και δεν γνωρίζουν ακόμη πως όταν οι μη μυημένοι παραδίδονται στη γοητεία της Εκάτης τα αποτελέσματα είναι η υποδούλωση και ο εξανδραποδισμός. Ο πνευματικός βέβαια. Ο πιο ύπουλος και πιο ισχυρός.

Και ο φρικωδέστερος.

Κόντρα σε εμετικές νουθεσίες και σε κουνήματα δαχτύλων από φαύλους πολιτικάντηδες με νανιαίο ανάστημα και υπο-πρανές βλέμμα, χιλιάδες συμπολιτών μας επέλεξαν τον δρόμο της εισδοχής τους στο Σκοτερό Παράλογο, στην αγκαλιά της αόρατης, ‘κλειδωμένης’ Άβαλον… δεν το γνωρίζουν ίσως ή επέλεξαν να το αγνοήσουν… η έλξη στο νησί της Κίρκης στοίχισε πολύ περισσότερα από κάποιες πρόσκαιρες μεταμορφώσεις.

Στοίχισε τη μνήμη, τις συντεταγμένες, την ανάσα…

Στοίχισε το ίδιο το βλέμμα…

Απέναντι από το Θαβώρ υπάρχει πάντα το μυστικό όρος που όρθωσε ο Σατανάς τον Ιησού για να του δείξει τον κόσμο. Τον δικό του κόσμο, τον κόσμο που ήθελε να χαρίσει στον Γαλιλαίο. Σ’αυτό το ‘μυστικό’ όρος της Περγάμου έλαβε τις τελικές Του αποφάσεις και από κει ξεκινά μια πορεία στο δικό Του Ύψιλον που έμελλε να αλλάξει τον κόσμο όλων…

Ας μελετήσουν την απόφασή τους. Δεν είναι συνειδητοί. Γιατί όσοι είναι συνειδητοί, είναι ακαριαίοι. Δεν έχουν ‘να σκεφτούν’ τίποτα. Δεν τρεμοπαίζει το στόμα τους και το σώμα τους σαν του Άμλετ. Η ματιά πέφτει σαν σπαθιά. Η ζωή και ο θάνατος έχουν άλλα ονόματα. Στιγμή και Αφανισμός. Αιωνιότητα και Μηδέν.

Εφελκυσμός και Θλίψη.

Γιατί όταν κολυμπάς στα Μαύρα Νερά του Αχανούς το στερέωμα είναι αφιλόξενο, οι ενέργειες συγκλονιστικές και τα βάθη απροσμέτρητα…

Και η βαρύτητα του  ε ί ν α ι  διπλάσια από την κανονική…